Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна подгревни свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега mll;Няма да има смисъл чак лятото да ги смениш.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

И аз мисля 4е няма смисал да 4ака6.Сменят ги за 20 лв за 1ч.Не си струва сам да се пъне6 щото са на мноо кофти място,мноо работи се разглобяват и трябва инструмент.Проблеми с развиването няма6е - човека беше мноо внимателен
      156 2,4jtd 99г

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
        колега,знам че си прав,ама шубето е голям страх като чувам как ги късат, само заради това, а и нямам проблеми никакви с паленето,явно компресията ми е в горни граници и затова смятам да мина метър, а май мина ли до лятото,ще изчакам и есента....иначе си прав разбира се...ЧНГ
        156-2.4-JTD-99;
        156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Първоначално публикувано от mll
          колега,знам че си прав,ама шубето е голям страх като чувам как ги късат, само заради това, а и нямам проблеми никакви с паленето,явно компресията ми е в горни граници и затома смятам да мина метър, а май мина ли до лятото,ще изчакам и есента....иначе си прав разбира се...ЧНГ
          ндааа
          само дето тия свещи не са сложени за украса и без тях се ебава двигателя

иначе жтд и с бутане пали нещо че дизела не палел с бутане ма не си е работа
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            Първоначално публикувано от mll
            колега,знам че си прав,ама шубето е голям страх като чувам как ги късат, само заради това, а и нямам проблеми никакви с паленето,явно компресията ми е в горни граници и затома смятам да мина метър, а май мина ли до лятото,ще изчакам и есента....иначе си прав разбира се...ЧНГ
            ндааа
            само дето тия свещи не са сложени за украса и без тях се ебава двигателя

иначе жтд и с бутане пали нещо че дизела не палел с бутане ма не си е работа
            ...хммм, щом си пали колата-нама проблем, а свети ли индикацията на свещите...за украса са най-много 1 или 2 /изгорели/...а при издухан мотор...и 5 свещи за украса да имаш...ебаването му е ситурно...нищо лично разбира де..ЧНГ
            156-2.4-JTD-99;
            156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

...хмммммм...щом си пали колата- няма проблем...свети ли лампата-аут са 1 или 2 бр свещи....виж при издухан мотор, и 5-те свещи са си почити за украса...и ебаването при палене си е доста по сигурно...чнг
              156-2.4-JTD-99;
              156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Шизофренно включване от mll За двигателя не знам, но акумулаторът мощно го издухва. Мине се не мине година и, хоп, аре за смяна. Заеби...
                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

да изровя една тема от прахта , та на 1.9 147 115 к.с как да стигнеме най-лесно до въпросните свещи , че като ги видяхме къде са набутани ....
                  Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
                    да изровя една тема от прахта , та на 1.9 147 115 к.с как да стигнеме най-лесно до въпросните свещи , че като ги видяхме къде са набутани ....
                    Ето едно полезно инфо..........
                    При теб даже е по-лесно, защото кабелчетата са с лулички.
                    Attached Files
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

И аз в началото така реагирах,но като запретнахме ръкави работата тръгна и след 2 часа бяхме готови,което за хора които не са сменяли подгревевни си е , та да ме извиняват сервизите с техните 40 за тежкия труд
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                        Ето едно полезно инфо..........
                        При теб даже е по-лесно, защото кабелчетата са с лулички.
                        Мерси , колега много полезно инфо !!!
                        Last edited by mboge; d.m.y г., 21:48.
                        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Мери , колега много полезно инфо !!!
                          Забравих да спомена, че е желателно да се сменят на студен мотор......
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                            Забравих да спомена, че е желателно да се сменят на студен мотор......
                            И аз да спомена, че е горещо препоръчително да се сменят винаги комплект!

Comment

Сменихме свещите и четирите и проблема си остава , свалените си работят се оказа , но така или иначе оставих новите , кажете къде е релето , че май друго не остана какво да е !!

Comment

Сменихме свещите и четирите и проблема си остава , свалените си работят се оказа , но така или иначе оставих новите , кажете къде е релето , че май друго не остана какво да е !!
                                как ги замерва старите дали работят ?
                                Чистихте ли грешката след смяна на свещите ?
                                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                                X